Veel gestelde vragen

FAQ

Op deze pagina kunt u de meest gestelde vragen vinden.

Mocht u vraag er niet bij staan, neem dan contact met ons op via
support@mailsigner.nl

mailSigner gebruiken

Vul uw emailadres in op www.mailsigner.nl/app/klantnaam en klik op 'Aanmelden'.

Als uw email domein (het stukje achter het @-apenstaartje) of uw emailadres bij ons bekend is ontvangt u binnen enkele minuten een emailbericht met een link (en een code) om uw emailondertekening aan te maken. (zie ook: Hoe gebruik ik mijn ontvangen code).

U heeft van ons al een mail met een link (en een code) ontvangen maar hoe nu verder?

Met de ontvangen link en/of code kunt u uw emailondertekening aan maken. Let op: de link en code zijn een beperkte tijd te gebruiken (tot 24 uur na ontvangst). Na deze periode moet u zich opnieuw aanmelden.

Ga naar www.mailsigner.nl/app/klantnaam en vul uw code in het invulveld voor code en klik op de knop 'Volgende'. Als uw code nog geldig is kunt u uw emailondertekening aanmaken anders krijgt u hiervan bericht en moet u zich opnieuw aanmelden met uw emailadres.
(zie ook: Hoe meld ik mij aan).

Techniek

Om er zeker van te zijn dat berichten van mailSigner niet in de 'Spam' map van uw gebruikers belanden kunt u mailSigner als 'vertrouwd' aangeven in uw Exchange omgeving.

Op website van Microsoft wordt onder punt 7 uitgelegd hoe uw mailserver ingesteld kan worden zodat mail van mailSigner altijd bij uw gebruikers afgeleverd wordt.

https://docs.microsoft.com/en-us/office365/securitycompliance/configure-your-spam-filter-policies

 

Office365

Stap 1: Log in op het beheercentrum van uw organisatie
Stap 2: Kies onder 'Services en invoegtoepassingen' de optie 'E-mail' (Controle instellen, berichten bijhouden en e-mail beschermen tegen spam en malware)
Stap 3: Kies onder 'Beveiliging' de optie 'Spamfilterbeleid'
Stap 4: Kies het tabblad 'spamfilter'
Stap 5: Pas de 'Default' regel aan. Kies de optie 'lijsten met toegestane items'
Stap 6: Voeg 'mailsigner.nl' toe onder 'Lijst met toegestane domeinen' (E-mail afkomstig van de volgende domeinen altijd bezorgen in Postvak IN).
Sla vervolgens de wijzigingen op.